01 juni 2019, Working Equitatio

lokatie: 1 en 2 juni
organisatie:

Wil je graag eens kennismaken met Working Equitation? Een prachtige vorm van paardensport afkomstig uit Portugal, waarin ruiter en paard in vier verschillende wedstrijdonderdelen hun niveau van dressuurafrichting tonen, deels in combinatie met praktijkgerichte hindernissen. Iedereen die op een praktische, speelse manier zijn/haar paard wil trainen, kan met Working Equitation uit de voeten!

Op 1 en 2 juni organiseren we een leuke clinic Working Equitation met Gemma Nienhuis. We beginnen 1 juni met een informatiemiddag waarin wordt uitgelegd wat Working Equitation precies is. Na de theorie geeft Gemma een demonstratieles aan een van haar leerlingen, en daarna nog een demonstratie met haar eigen paard. Op 2 juni krijg je dan les van Gemma en worden de verschillende onderdelen van Working Equitation geoefend.

Programma:

1 juni 13.30-16.00 Informatiemiddag:   Theorie (45 min) in de kantine   Demonstratieles aan een leerling (45 min)   Demonstratie door Gemma met toelichting (45 min)

2 juni 09.00-17.00 Lesdag:   Les in Working Equitation door Gemma met max. 3-4 personen per les

Kosten:  € 20,- voor leden PSV en MV De Driesporenruiters en € 25,- voor niet-leden.   Alleen de informatiemiddag: € 4,-

Je kunt op elk niveau en met elk type paard meedoen! Opgave via secretariaatpsvdriesporen@hotmail.com o.v.v. je naam, paard of pony, naam paard/pony, wel/geen lid en niveau.terug naar het overzicht