08 maart 2015, Clinic: kür op muziek

lokatie: Manege De Driesporen, 09.30
organisatie: PSV De Driesporen

PSV De Driesporen organiseert al enkele jaren de kür op muziek voor menners binnen onze succesvolle mencompetitie. We zijn dan ook erg trots dat onze menvereniging het voortouw heeft genomen om de kür op muziek als officiële rubriek binnen de KNHS menwedstrijden er door te krijgen.
 
Op 6 februari zal op onze manege een clinic gegeven worden door Corrie Rave. Deze clinic is speciaal in het leven geroepen voor de menners, want dit is voor hen helemaal nieuw en we kunnen ons voorstellen dat je daarbij even hulp nodig hebt. Corrie is zelf jurylid, instructrice én succesvol deelneemster aan de kür op muziek onder het zadel en heeft al een aantal malen ook bij onze menwedstrijden de kür op muziek gejureerd. Zij kan je dus precies vertellen hoe je een goede kür maakt!
 
Nu horen we al andere mensen denken, "WIJ ZIJN RUITERS EN WE VINDEN DIT OOK LEUK EN LEERZAAM",... natuurlijk zijn jullie ook welkom! Want het maakt uiteindelijk niet uit of er een karretje achter hangt of niet.
 
Opzet
Er zullen 2 sessies gehouden worden:
 
De 1e is op vrijdagavond 6 februari om half 8. Dit is een theorie-avond met alle do and don'ts en dat zal gedemonstreerd worden aan de hand van muziekmateriaal en beeldmateriaal. Ook krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Deze avond zal ongeveer 1 uur in beslag nemen. Daarna kan je met je bij elkaar gesprokkelde tips je eigen kür in elkaar zetten.
 
De 2e clinic is op 8 maart vanaf 1 uur. Op deze dag ga jij je eigen gemaakte kür voor Corrie rijden en zal zij tips geven wat beter kan om je kür te perfectioneren. Durf je niet te rijden of wil je zelf niet rijden, maar wil je wel komen kijken,... dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. De menners en de ruiters zullen wel in 2 groepen opgesplitst worden. Wij weten ook wel dat sommige paarden (of ruiters) bang zijn van aanspanningen.
 
Informatie
Waar: Manege de Driesporen Onstwedde
Wanneer:
  • 1e deel (theorie): vrijdagavond 6 februari,
  • 2e deel (praktijk): zondag 8 maart
Hoe laat:
  • 1e deel (theorie): half 8 (bij veel deelnemers maken we meer groepen!)
  • 2e deel (praktijk): startlijst volgt, we beginnen om 1 uur
Kosten:
  • 1e deel (theorie): € 7,50 voor leden van PSV De Driesporen, € 10 niet leden
  • 2e deel (praktijk): € 10 voor leden van PSV De Driesporen, € 12,50 voor niet leden
 
Aanmelding
Dus wil je graag komen naar de clinic Kür op Muziek, meld je dan snel per mail aan.
Vermeld bij je aanmelding: 
  • naam en adres
  • de klasse waarin je dressuurmatig wedstrijden rijdt
  • of je menner of ruiter bent
  • welke sessies je wil volgen

Aanmelden en betalen kan tot 1 februari. Betaling graag op rekeningnummer NL59ABNA0604765592, t.n.v. Corry Husada-Ghesquiere en onder vemelding van 'clinic kür op muziek".terug naar het overzicht