16 november 2014, Proefgerichte training met Corrie Rave

lokatie: Manege De Driesporen
organisatie: PSV De Driesporen

Op 9, 16, 22 en 23 november organiseert PSV De Driesporen in Onstwedde, een clinic "proefgerichte dressuutraining” onder leiding van Corrie Rave.

Corrie Rave verzorgt voor de KNHS de instructeursopleiding niveau 2. Ze geeft dressuurlessen voor het JeugdStimuleringsPlan (JSP) van de regio Groningen. Verder jureert ze de klassieke proef alsmede de kür op muziek tot en met Lichte Tour niveau. Ook geeft ze tal van lessen.

De clinic is bedoeld voor mensen die proefgericht willen trainen. De clinic bestaat uit 4 lessen. De eerste 3 lessen bestaan uit een groepsles (3 à 4 mensen) van 1 uur, waar dressuurmatig word getraind. De laatste les bestaat uit 20 minuten privéles. De privéles bestaat uit het rijden van een dressuurproef en de rest van de tijd ga je werken aan de problemen die zich voor deden tijdens de dressuurproef. 

Tijdens de laatste les vragen we je om zelfstandig te los rijden en te starten op de opgegeven tijd, zoals op een officiële wedstrijd. Wanneer je aan de beurt bent mag jij je dressuurproef rijden. Daarvoor moet je een eigen voorlezer meenemen en iemand die voor jou een video opname kan maken. De cameraman of vrouw mag in het juryhok je dressuurproef filmen. Tijdens de dressuurproef zal Corrie zoveel mogelijk commentaar geven. Dat geeft je de kans om thuis je dressuurproef rustig te bekijken en die aandachtspunten te oefenen.  

Hoe laat de lessen zijn en in welke groep je komt is afhankelijk van de aantal inschrijvingen en het niveau van de combinaties.

De kosten zijn € 90 voor leden van PSV De Driesporen Onstwedde. De kosten voor niet leden bedragen € 110.
 
Pas als het volledige bedrag is overgemaakt op rekeningnummer 0591728605 tnv Corry Ghesquiere onder vermelding van "proefgerichte clinic Corrie Rave", is je inschrijving definitief.
 
Aanmelden kan tot 2 november 2014 via email.

We hopen je te mogen verwelkomen!terug naar het overzicht