01 februari 2015, Clinic: Vaardigheid

lokatie: Manege De Driesporen
organisatie: PSV De Driesporen

Kom je af en toe op concours en heb je het gevoel dat de tijd om je vaardigheidsparcours te rijden eigenlijk te kort is?

Vind je het moeilijk om de slimme, snelle en kortste lijntjes te herkennen?

Vinden jij en je paard of pony het gewoon leuk om eens een vaardigheidsparcours te rijden ook al rij je zelf geen wedstrijden?

Grijp dan je kans en kom naar de clinic vaardigheid die door PSV De Driesporen georganiseerd wordt.

De opzet

De clinic wordt gegeven door parcoursbouwer, jurylid en instructrice Alie Boekelo, zelf veelvoudig Noordelijk kampioen vaardigheid. 

Het parcours verkennen start om 13.30 onder begeleiding van Alie. Daarna ga je voor jezelf losrijden en krijgen jullie in groepjes van 2 of 3 ongeveer een half uur/drie kwartier les (afhankelijk van het aantal deelnemers) om de handigste lijntjes te leren herkennen en te oefenen. oefenen doe je op de 'gewone' vaardigheidshindernissen, maar ook op de marathon hindernissen die wij hebben staan.

Opgave en betaling 

Geef bij je opgave even aan welk niveau je rijdt (recretatief of wedstrijdklasse), zodat we daar bij de indeling rekening mee kunnen houden.Opgave kan tot 25 januari per mail onder vermelding van 'menclinic 1 februari'. Geef bij je opgave ook even je naam en adres en dus het niveau waarop je rijdt. Opgave na 25 januari kan in overleg. Gebruik ook daarvoor de mail.

Betaling van het deelname bedrag kan tot 25 januari op rekening nummer NL59ABNA0604765592 tnv Corry Ghesquiere met vermelding van 'clinic vaardigheid'.

Informatie

Waar: Manege De Driesporen te Onstwedde

Wanneer: zondag 1 februari, vanaf 13.30

Kosten: € 10 voor leden van PSV De Driesporen,€ 12,50 voor niet-ledenterug naar het overzicht