26 oktober 2014, Herfstrit

lokatie: Manege De Driesporen
organisatie: PSV De Driesporen/Manegevereniging De Driesporen

Op 26 oktober 2014 organiseert de PSV Driesporen voor het eerst een herfstrit. De rit wordt afgesloten met snert en belegde broodjes, verzorgd door slagerij Hemmen.

Net zoals met de lenterit zullen er 2 routes uitgestippeld worden, dus één voor de menners en één voor de ruiters. De menroute vertrekt om 13u30 en wordt begeleid door Jos Bodewes. De begeleide ruiterroute vertrekt om 14u en wordt begeleid door Dorien Smith. Ook kan men zelfstandig de ruiterroute rijden als jullie dat willen (het kan handig zijn als je liefst je paard eerst naar huis wil brengen en dan wil eten). De route zal beschikbaar zijn op papier en die kan vanaf 12u opgehaald worden bij de manege.

Om 17u wordt iedereen verwacht voor de snertmaaltijd in de kantine van de manege. Ook mensen die niet kunnen meerijden zijn ook van harte welkom voor de snertmaaltijd.

Wanneer: 26 oktober 2014

Waar: Vertrek aan de manege de Driesporen in Onstwedde

Hoe laat: Menroute vertrekt om 13u30, Begeleide ruiterroute vertrekt om 14u. Afhalen ruiterroute op papier en het zelfstandig rijden van de ruiterroute kan vanaf 12u.

Kosten: Voor eigen leden €7 en voor niet leden €9.

Aanmelden: tot 19 oktober 2014 per e-mail.

Betaling: tot 19 oktober 2014 op rekeningnummer NL64ABNA0591728605 op naam van Corry Husada-Ghesquiere, onder vermelding van je naam, aantal personen en herfstrit 2014.

LET OP: JE DOET MEE MET EEN BUITENACTIVITEIT VAN DE DRIESPOREN ONSTWEDDE, BIJ OPGAVE VERPLICHT JIJ JE ERTOE OM TE RIJDEN MET EEN CAP EN DAT JIJ JE HOUDT AAN DE RUITER- EN MENETIQUETTE.terug naar het overzicht