Onderlinge wedstrijden

PSV De Driesporen houdt jaarlijks ongeveer twintig wedstrijddagen, waarvan vijf onderlinge wedstrijden. Deze onderlinge wedstrijden organiseren we samen met de manegevereniging en zijn beperkt opengesteld voor leden van andere verengingen. Deze wedstrijden zijn uiteraard niet voor punten, maar om te oefenen. En tijdens deze wedstrijden wordt het clubkampioenschap uitgevochten.

 

Indoorwedstrijden

PSV De Driesporen organiseert gedurende het indoorseizoen tien tot twaalf indoorwedstrijden. Dit wedstrijdprogramma bestaat uit mennen, springen voor paarden en pony's, dressuur voor paarden en pony’s en speciale dressuurwedstrijden voor Z1/Z2, ZZ Licht en subtop. Verder organiseert Indoor Groningen bij ons een selectiewedstrijd en is onze indoorspringwedstrijd van november een selectiewedstrijd voor Indoor Drachten. Kijk onder de rubriek 'evenementen' voor de exacte wedstrijddata.

 

Outdoorwedstrijden

Daarnaast houdt PSV De Driesporen een aantal outdoorwedstrijden. Dit wedstrijdprogramma, dat bestaat uit dressuur voor paarden, dressuur voor pony’s, springen en mennen, wordt altijd in het voorjaar gehouden. Hiervoor maakt PSV De Driesporen gebruik van het schitterende Evenemententerrein naast de manege aan de Wessinghuizerweg in Onstwedde. Kijk onder de rubriek 'evenementen' voor de exacte wedstrijddata.

 

Indoor Men Competitie Onstwedde (IMCO)

Zoals je hierboven kan zien organiseren we ieder jaar vele wedstrijden. Ieder jaar organiseren we onze succesvolle Indoor Men Competitie. De grootste indoor menwedstrijden van Noord Nederland! In district Noord is dit iets geheel nieuws. Ook het feit dat we de menners de gelegenheid geven om indoor twee dressuur proeven te rijden is nieuw en onze vereniging is de enige die dit aan menners in het Noorden kan bieden. Onze nieuwe derde rijhal maakt dit alles mogelijk. Kijk onder de rubriek 'evenementen' voor de exacte wedstrijddata.

Iedere wedstrijd geeft gelegenheid tot het rijden van twee dressuurproeven (B/L/M 20x40, Z/ZZ 20x60). Deze competitie is mede mogelijk gemaakt door enkele bedrijven, waardoor we - behalve het bij ons gebruikelijke prijzengeld - werkelijk prachtige extra prijzen beschikbaar kunnen stellen.