Proefgericht trainen 10 november 2013Zondag 10 november is op de manege een clinic ‘Proefgericht trainen’, georganiseerd door J&M Freestyle & Dressuur Trainingsstal.

Per deelnemer wordt gemiddeld een half uur de tijd genomen om een proef te rijden en deze in stukken te knippen. Voor iedere ruiter zijn er aandachtspunten en wordt er
gewerkt aan het oplossen van eventuele problemen. Er wordt gelet op de reactie van het paard en op de hulpen die de ruiter tijdens het rijden van de proef. Werken vanuit de basis en een correcte houding en zit zijn hierbij onmisbaar. Dit alles gecombineerd met een stukje mentale training geeft de ruiter handvaten om zelf mee verder te gaan.

De dagindeling is als volgt:
Iedere deelnemer krijgt net zoals een officiële wedstrijd een starttijd voor de clinic.
Losrijden gebeurt door de deelnemer zelf voorafgaand aan de doorgegeven tijd. Verdere details over het verloop van deze dag volgen na inschrijving.
Wacht niet te lang want vol is vol...

Aanmelden kan via mail (info@freestyle-dressuur.nl), facebook of inschrijf formulier o.v.v.naam, naam paard, telefoonnummer, email, de te rijden proef en aangeven voorkeur voor de ochtend of middag.

De kosten zijn €20, = incl. koffie of thee. Het te betalen bedrag dient voor aanvang van de clinic contant te worden voldaan.

Website / meer informatie terug naar het overzicht