Indoor Minimarathon Competitie 2013Indoor Minimarathon Competitie 2013-2014.
In het seizoen 2013-2014 is er voor het eerst een Noordelijke Indoor Minimarathon competitie. Gedurende het indoorseizoen worden er wedstrijden verreden in:

Zaterdag 26 oktober, Bronneger,
Zondag 3 november, Roden,
Zaterdag 14 december, Tolbert, bekendmaking van afvaardiging naar 'Mennen in Mokum'.
Zaterdag 1 februari, Sonnega,
Zondag 23 februari, Oudega,
Zaterdag 29 maart, Onstwedde (Finale) en bekendmaking van de kampioenen.

Deelname aan de wedstrijden.
Inschrijving via de desbetreffende vereniging (voor elke wedstrijd apart inschrijven). Voor deze competitie zijn de reglementen van de KNHS voor minimarathon van toepassing. Deelnemers moeten lid zijn van de KNHS, maar voor deelname is geen startkaart vereist. Om kampioen van het district te worden zal er aan minstens 4 wedstrijden deelgenomen moeten zijn, waaronder de finale. Het kampioenschap wordt bepaald aan de hand van de resultaten over de 4 beste wedstrijden.

Jumping Amsterdam (Mennen in Mokum)
Om in aanmerking te komen voor deelname aan de minimarathon tijdens Jumping Amsterdam moet er aan minimaal twee wedstrijden zijn deelgenomen, waarvan Tolbert verplicht is. Direct na afloop van de wedstrijd in Tolbert zal de afvaardiging, door het districtsbestuur bekend gemaakt worden aan de hand van de resultaten over de twee beste wedstrijden. Alleen deelnemers met een startpas en die lid zijn van een vereniging vallende onder het Mendistrict noord komen voor afvaardiging naar Mennen in Mokum in aanmerking. terug naar het overzicht