Finale Mencompetitie 2013Op zaterdag 6 april was de finale van de Indoor Mencompetitie Onstwedde.

Na het succes van vorig jaar is deze competitie dit jaar voor de tweede keer verreden. Menners konden door deelname aan drie wedstrijden punten verdienen om kampioen te worden. In de B enkelspan ging de eer naar Marjet Westerhoff met Belandro. Zij maakte het de concurrentie wel erg moeilijk, door bijna alle proeven te winnen. Maar ja, als verse indoorkampioen B enkelspan van Noord Nederland natuurlijk niet geheel onverwacht.

Tweede werd Miranda Luchtenberg met Janu. In de L enkelspan ging na een spannende strijd de eer naar Marian Bos met Annick van de Oergong.  Op de hielen gevolgd door Martine Trijbels met Amerigo.

De M/Z/ZZ enkelspan werd gewonnen door Martine Trijbels met Rembrand. Ook zij won het afgelopen seizoen een groot deel van haar proeven en kon zo verdiend de kampioensprijzen in ontvangst nemen.

Bij de meerspannen was de strijd tot het laatst spannend en werd uiteindelijk gewonnen door Harry Streutker  met  Uzma en Arjan. Ook de tweede prijs ging naar Harry Streutker, ditmaal met zijn vierspan Jilke, Octaaf, Arjan en Annika.

De winnaars gingen naar huis met een mooie bokaal en vele extra prijzen aangeboden door diverse sponsoren. terug naar het overzicht