De Driesporen de leukste manege 2013Manege De Driesporen is in de race bij zoektocht naar de Leukste Manege van de provincie Groningen.

Elke manege is uniek. Maar wat is volgens de tienduizenden paardenliefhebbers nu de allerleukste manege van Nederland? Bij de Verkiezing van het Leukste Manege kan er nu gestemd worden op manege De Driesporen. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een mooie tablet, luxe hotelovernachting of een dagje wellness.

Goed doel
Er kan tot en met 30 april 2013 worden gestemd op manege De Driesporen via. Stemmen is kostenloos. Iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners levert € 0,05 op voor KWF Kankerbestrijding.

Rapportcijfers
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor onder meer sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit-verhouding en de service. In iedere provincie zijn er na 30 april 2013 twee titels te vergeven: de manege met de meeste stemmen en de manege met de hoogste waarderingscijfers.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer KWF Kankerbestrijding, Leuk voor Jou en Wij Willen Sport. De organisatie is in handen van Vote Company.

Stem op manege De Driesporen terug naar het overzicht