Splinternieuw: mennen op muziek 2013Onder het zadel bestaat het al jaren. Niet alleen een klassieke dressuurproef rijden, maar ook een kür op muziek. Dressuur is dressuur, of je er nu op zit of dat je er met een karretje achteraan hobbelt. Dus waarom geen kür bij de mensport?"Aldus één van onze leden, betrokken bij de organsatie van het evenement 'mennen op muziek' in Onstwedde op zaterdag 11 mei.

Paardensportvereniging De Driesporen uit Onstwedde introduceert dit voorjaar de kür op muziek in de Noordelijke mensport tijdens haar outdoorconcours op zaterdag 11 mei 2013. Dit splinternieuwe onderdeel staat open voor enkel- en meerspannen met een dressuurkwalificatie van L en hoger. Uiteraard staat deze rubriek – net als alle wedstrijden van PSV De Driesporen – open voor deelnemers uit het hele land. Dus oproep aan alle menners: ga de nieuwe uitdaging aan en schrijf je snel in. Het aantal startplaatsen is beperk

Meedoen?
Inschrijven voor de reguliere proeven (dressuur en/of vaardigheid) en de kür op muziek kan per e-mail. Deelnemers ontvangen per mail een informatiepakket met een korte handleiding vol tips over de beste manier om een kür te maken. Ook krijg je informatie over welke onderdelen verplicht in je kür opgenomen moeten worden. Graag tot ziens op 11 mei!

terug naar het overzicht