Opgave Cross training!! 2012Wel eens in het bos gereden en gedacht ‘daar zou ik wel overheen willen springen, maar ik weet niet of mijn pony dat doet?’ Of ‘mijn paard is zo kijkerig’? Of ‘Mijn pony zou wel eens wat meer door mogen galopperen’. Er zijn allerlei redenen om eens een crosstraining of terreintraining te doen. Maar de belangrijkste is dat het leuk is!

Daarom organiseren we op zaterdagochtend 13 april een terreintraining. Voor beginners en gevorderden, paarden en pony’s, onder leiding van Wieneke Hadderingh. In groepjes van 4 of 5 ga je anderhalf uur lang terreintraining volgen (voor de duidelijkheid: je bent niet anderhalf uur lang aan het galopperen…). Door het water, over boomstammetjes, op- en afsprong: al naar gelang het niveau van jou en je paard/pony zijn er heel veel mogelijkheden. En deze training wordt - voor leden van PSV De Driesporen – betaald door de vereniging! Met dank aan Rabobank. Alleen de terreinhuur (circa 10 euro, afhankelijk van het terrein waar we terecht kunnen) moet je dan zelf betalen. Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar dan zijn de kosten 15 euro + de terreinhuur.

Je kan je opgeven via de mail. Om de groepsindeling zo goed mogelijk te kunnen maken, wil ik graag even weten of je met een paard of pony komt en de maat van de pony. Geef ook even aan welk niveau je hebt qua springen en dressuur en of jij of je paard/pony al ervaring in het terrein hebben. Het aantal plekken is beperkt, dus meldt je snel aan! Let op: Bodyprotector, cap en goede peesbeschermers voor je paard zijn verplicht. terug naar het overzicht