Eigen leden flink in de prijzen 2012Afgelopen zaterdag is de niet al te druk bezochte springwedstrijd pony’s en paarden goed uitgevallen voor de eigen leden. De wedstrijd had te maken met concurrentie van Exloo, waar dit weekend ook een wedstrijd op het programma stond. Het goed te rijden parcours was neergezet door parcoursbouwer André Schut (Finsterwolde) die net zijn diploma hiervoor heeft gehaald.

De gecombineerde hoogste klasse M/Z klassiek paarden werd gewonnen door een lid van de Driesporen: Jordy Manning met Quinty M. Hij was foutloos en snel in de barrage en bleef Melle Aalders met Anouk A (Leek) voor die tweede werd.

Bij de pony’s wist eigen jong lid Emile Drenth met Dijanka’s Jordy eerste te worden in het L- progressief in een zeer snelle tijd, doordat hij zeer korte wendingen reed met risico’s, maar zijn pony ging door en liet alles liggen. In zowel de B als het L klassiek werd Daan Siesling van PC Vries met Sweet Midnight Glory eerste.

Het progressief klasse L/M bij de paarden werd ook al weer prooi voor een eigen lid:  Maaike Oldenkamp met Andora was net 0.3 seconden sneller als Marjan ten Bos met Tyreene (Schildwolde)
    
In de beginnersklasse BB paarden al weer een winnaar van de Driesporen: Hans Dollen waarbij Jordy Manning met Nando 2e werd. B-klassiek werd gewonnen door Marieke Bremer met Zarina (Winschoten)

Verder in de prijzen van de eigen vereniging:
BB-pony’s: Linda Meedendorp  met Astrid 2e
B-pony’s klassiek: Emile Drenth met Dijanka’s Jordy 2e
L-paarden klassiek: Elise Dierkens met Wild Love M 3e terug naar het overzicht