Jarmilla wint in Vlagtwedde 2012Een spannende strijd zaterdag 27 oktober bij de tweede wedstrijd van de dressuurcompetitie Vlagtwedde (DCV). Linda Kouwenhoven, met Vamos Rubin winnaar van de eerste wedstrijd, moest nu het hoofd buigen voor Jarmilla Peterson met Woody. Het verschil tussen de twee fanatieke amazones was slechts twee punten.

Jurylid René van der Heul beloonde het optreden van Jarmilla Peterson en Woody met 226 punten. Kouwenhoven deed daar met 224 maar weinig voor onder. Op de derde plaats volgde Marjan Hooge met Richfield met 222. Daarna viel er een gat, met Mariët Blink (Ubaldo – 213 pnt) en Janine Hooge (TT – 212). Winnares Jarmilla Peterson was na afloop kort over haar proef. ,,Ik heb fijn gereden en het lijkt er op dat we de slag te pakken hebben. Het is al met al een druk weekend, want ik heb Woody ook in Nieuwe Pekela gestart in de selectie voor Indoor Veendam. Ook daar hebben we gewonnen”, aldus de trotse amazone en instructrice uit Wedde.

De Z1 werd in twee groepen verreden. Linda Kouwenhoven won in de grootste groep met Bonbini met 223 punten, gevolgd door Heidi Boekweit met Wiseguy met 221. In de kleinere groep voerde Ann Wessels het klassement aan met Bernice H met 225. Daniëlle Moek pakte met Adventure de tweede plaats met een resultaat van 222. terug naar het overzicht