100% score voor Martine Trijbels 2012Bij de menwedstrijd in Onstwedde van zondag 28 oktober kon Martine Trijbels van PSV De Driesporen zich met recht een prijzenrijdster noemen. Vijf maal kwam ze in de ring en vijf maal kon ze het oranje lint van de winnaar in ontvangst nemen.

Met de vijfjarige Groninger ruin Thabor startte ze voor de allereerste keer en wist ze de hobbyklasse enkelspan dressuur op haar naam te schrijven; met de 18 jarige A welsh Amerigo (te leen van zoon Patrick) wist ze de enkelspan klasse L ponies te winnen en dat herhaalde ze nog een keer met de KWPN’er Rembrand met een score van 225 punten, die ze voor de eerste keer uitbracht in de klasse ZZ. Ook in de vaardigheid liet Martine van zich horen. Met Amerigo claimde ze de overwinning in de klasse M ponies, terwijl ze met Rembrand de klasse M paarden wist te winnen.

PSV De Driesporen was verder nog succesvol met de 2e plaats van Sonja Pouwels (Matador) in de enkelspan dressuur klasse M paarden. Archibald Pouwels wist met Matador de overwinning te grijpen in de vaardigheid klasse L paarden. Matador werd voor de eerste keer uitgebracht op een menwedstrijd en deed dat dus met veel succes.

Lees dit ook op Onstwedde.info

terug naar het overzicht