nieuwsbrief oktober 2011 2011Deze nieuwsbrief kunt u vinden in het grijze vlak op de hoofdpagina.

Beste leden,

Alweer een volle nieuwsbrief. Met uiteraard de uitslagen van onze eerste indoor dressuur-wedstrijd van dit seizoen. Van 8 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds werd op het scherpst van de snede gestreden. Een wedstrijd waarin onze amazones (helaas, geen heren…) het bijzonder goed gedaan hebben. De prijzen werden aan de lopende band binnengehaald.

Ook onze eerste onderlinge wedstrijd is met veel plezier verreden door onder andere een flinke groep Bixie deelnemers: onze hoop voor de toekomst. Overigens zijn we in overleg met de Manegevereniging om te bekijken of we onze onderlinge wedstrijden gezamenlijk kunnen gaan verrijden.

De wedstrijd van 5 november (dressuur pony’s) hebben we helaas moeten cancellen, aangezien we veel te weinig aanmeldingen hadden. In de buurt zijn geen andere wedstrijden, dus als iemand een idee heeft hoe dat kan, hoor ik dat graag.

Tot slot: onze website – driesporen.nl – wordt nauwkeurig bijgehouden door Bé Wilzing. Daarom kan je daar bijna iedere dag nieuwe items terugvinden. Zoals foto’s en video’s van je optreden tijdens een wedstrijd. Ook worden daar de mededelingen geplaatst over beschikbaarheid van de rijhallen en andere belangrijke wetenswaardigheden, dus bezoek de site geregeld!

Eric Trijbels, Voorzitter PSV De Driesporen

terug naar het overzicht