Hippiade 2010Alle wedstrijdmenners zijn uitgenodigd voor de Hippiade, wat op zich al een prestatie is. Je kunt zelfs spreken van een 100% score. De resultaten tijdens de Hippiade logen er ook niet om:


José Slagmolen werd met haar pony Yellie vijfde in Z dressuur en daarbij ook nog derde in ZZ vaardigheid.
José haar vader Geert Slagmolen deed er nog een schepje bovenop werd kampioen vaardigheid paarden in de klasse Z enkelspan en was ook al kampioen geworden op 29 augustus in de samengestelde menwedstrijd  klasse 2 met zijn 2-span pony’s. Wie weet wat het gaat worden op 1 en 2 oktober op de Nederlandse kampioenschappen samengestelde menwedstijd klasse 2 waar Geert voor uitgenodigd werd!?

 

Ook Martine Trijbels haar prestatie viel op. Zij werd 18 september tijdens de Hippiade derde met haar paard Rembrand in de klasse M dressuur.

 

Alida Pot werd tijdens de noordelijke districtkampioenschappen op 21 augustus in de vaardigheid klasse L kampioen en tijdens de Hippiade in de klasse L dressuur enkelspan paarden is zij reserve kampioen geworden.

 

Natuurlijk zouden de kampioenen op gebruikelijke wijze gehuldigd moeten worden, maar gezien de volle agenda’s van de kampioenen is dit helaas uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum. Hierover later meer.

terug naar het overzicht