Groningerkampioenschappen 2010 2010

Groningerkampioenschappen 2010 
 

Op 16 en 17 juli zijn de Groningerkampioenschappen weer verreden. Dit keer werd het gehouden in het park in Nieuwe Pekela. Van onze vereniging kwamen een aantal combinaties individueel aan start, tevens deed er een team ponyruiters mee aan het verenigingskampioenschap.  

Voor het verenigingskampioenschap reden mee in de dressuur: Lisa Nobbe (200), Selina Schipper (202), Heleen Lukens (188) en Lisa Braam (192). In het springen deden mee: Esmee Manning (0), Jolande Sterenborg (0), Eline Lukens (0) en Jordy Manning (20). Iedereen heeft heel erg zijn best gedaan, maar helaas zat er voor deze keer niet meer in dan een derde plaats.

Via deze weg willen we alle combinaties bedanken voor hun inzet voor het verenigingskampioenschap. Jullie waren super! 

Individueel kwamen er bij de pony’s dressuur aan start: Lisa Nobbe (B), Esmee Manning (L2), Sven Stegen in de (L1), Heleen Lukens (L2), Eline Lukens (L2), Selina Schipper (B), Jolande Sterenborg  (B) en Lisa Braam (M1).

Hiervan mogen zich kampioen noemen: Selina Schipper met Karina(65,50%) en Sven Stegen met Toscana (65,33%).In het springen bij de pony’s kwamen aan start: Esmee Manning (B), Jordi Manning (B) en Jolande Sterenborg (L).

Hiervan mag zich kampioen noemen: Esmee Manning met What Ever met 50 punten voor stijl. Individueel kwamen er bij de paarden dressuur aan start: Ann Wessels (B), Jaqueline v.d. Weide (B), Jarmilla Peterson (L2,Z1,Z2), Ineke Migchels (Z1), Elise Dierkes (M1), Gonda Zomer (M1) en Jose Olijslager (L1).

Hiervan mag zich kampioen noemen: Jarmilla Peterson in de Z1 met Woody (66,03%) en in de Z2 met Don Chello (66,95%).In het springen kwamen er bij de paarden aan start: Maaike Oldenkamp (B) en Anja Fennema (L). 

Ook dit jaar was het weer een gezellig en geslaagd kampioenschap. 

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd! 

Bestuur PSV de Driesporen

terug naar het overzicht