Open huis Manege De Driesporen 2018Aanstaande zaterdag 26 mei organiseert Manege de Driesporen wederom het tweejaarlijkse open huis!
Een gezellige middag vol shows, demo’s en natuurlijk de gelegenheid om kennis te maken met onze manege paarden en pony’s.

De veelzijdigheid van paardensport onder 1 dak bij manege de Driesporen!

We hebben een wervelend en zeer afwisselend programma voor jullie samengesteld met diverse shows en demonstraties. Tijdens ons open huis laten we diverse facetten van de paardensport zien, zoals dressuur, springen en mennen!
Onze leden zijn al maanden aan het oefenen om aanstaande zaterdag hun beste beentje voor te zetten. Zo hebben we bijvoorbeeld een huisvrouwen carrousel, een spannende demonstratie vaardigheid en een hele schattige unicorn pas de deux die je echt niet wilt missen!
Naast de leuke shows en demo’s van onze eigen leden hebben we ook diverse ruiters van buiten af vast weten te leggen. Zo zal Zoë Zwiggelaar met haar paard Fidarsi Rossi een spectaculaire kür op muziek gaan rijden op Young Riders niveau (Prix st Georges/lichte tour)!
Gemma Nienhuis laat ons kennismaken met een in Nederland nog wat onbekende tak van sport, namelijk Working Equitation. Oftewel de arbeidersrijstijl, een all-round teamwork tussen ruiter en paard.
Heb je problemen om je paard in de trailer te laden, dan is het ook zeker de moeite waard om langs te komen. Marieke Schur zal namelijk een workshop trailerladen geven met veel nuttige tips waar je je voordeel mee kunt doen!
Verder staat er onder andere nog een prachtige kür op muziek met lange lijnen en een heus rassen defilé op het programma! Kortom voor een ieder wat wils!

Uiteraard is het deze middag voor jong en oud mogelijk om zelf eens op rug van een van onze bravemanegepaarden te klimmen, om zelf het ruitergevoel te ervaren. Gedurende deze middag zijn er meerdere gelegenheden om te vrij rijden. Voor de durfhalzen is er ook de gelegenheid om onder begeleiding van onze ervaren menners een poging te wagen bij het ringsteken! Wordt dit allemaal iets te spannend, dan kun je als je geluk hebt ook gewoon lekker gaan knuffelen met ons knuffel veulentje!
Deze dag hebben wij speciaal voor nieuwe leden een leuke kennismakingsactie! Onze vrijwilligers kunnen je er die dag meer over vertellen.

We hopen een ieder zaterdag 26 mei vanaf 13.00 te mogen verwelkomen in onze gezellige manege aan de wessinghuizerweg 4b te Onstwedde!

Programma

flyer

terug naar het overzicht