Open huis Manege de Driesporen 2018De veelzijdigheid van paardensport onder 1 dak bij manege de Driesporen!

Zaterdag 26 mei organiseert Manege de Driesporen wederom het tweejaarlijkse open huis!
Een gezellige middag vol shows, demo’s en natuurlijk de gelegenheid om kennis te maken met onze manege paarden en pony’s.

Op dit moment zijn de voorbereidingen al in volle gang. Tijdens ons open huis laten we diverse facetten van de paardensport zien, zoals dressuur, springen en mennen! Maar daarnaast hebben we ook een spectaculaire demonstratie Working Equitation, een prachtige kür op muziek met lange lijnen, een workshop trailerladen en een heus rassen defilé op het programma staan! Ook is een aantal van onze leden al druk aan het oefenen om deze middag diverse leuke shows te geven, zo hebben we bijvoorbeeld een huisvrouwen carrousel en een hele schattige unicorn pas de deux die je echt niet wilt missen!!

Uiteraard is het deze middag voor jong en oud mogelijk om zelf eens op rug van een van onze brave manegepaarden te klimmen, om zelf het ruitergevoel te ervaren. Gedurende deze middag zijn er meerdere gelegenheden om te vrij rijden. Voor de durfhalzen is er ook de gelegenheid om onder begeleiding van onze ervaren menners een poging te wagen bij het ringsteken! Wordt dit allemaal iets te spannend, dan kun je als je geluk hebt ook gewoon lekker gaan knuffelen met ons knuffel veulentje!

Deze dag hebben wij speciaal voor nieuwe leden een leuke kennismakingsactie! Onze vrijwilligers kunnen je er die dag meer over vertellen.
Om het beginnen met paardrijden nog iets aantrekkelijker te maken hebben we dit jaar voor het eerst een mini markt met tweedehands paardrijdspullen! Wil je op onze markt staan om je tweedehands ruiterspullen te verkopen, dan kun je je hiervoor opgeven viaper e-mail

Een verkooptafel kost voor leden €3,- en voor niet leden €5,-. Vooraf aanmelden is wel verplicht.

Zodra het programma definitief is zal deze op onze website te vinden zijn.

We hopen een ieder zaterdag 26 mei te mogen verwelkomen in onze gezellige manege aan de wessinghuizerweg 4b te Onstwedde!

terug naar het overzicht