Clicic Ruiterfit en Working EQuitation 2017Zaterdag 7 oktober organiseren we in samenwerking met Rijkunst Academie in Manege de Driesporen te Onstwedde een clinic RUITERFIT en een clinic WORKING EQUITATION.

 - Ruiterfit:
Om 10.00 starten we met een uur ruiterfitness, waarin rijtechnische houding & zitinstructie voor de combinatie aan de orde komt. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar voor deze clinic.
De kosten zijn € 7,50,- p.p.

- Working Equitation:
Vervolgens gaan we om 12.00 uur verder met de Working Equitation clinic. De clinic start met een half uur theorie voor alle deelnemers gezamenlijk. Daarna ga je samen met 3 andere combinaties onder begeleiding een uur lang de obstakels rijden die ...in een parcours zijn uitgezet.

Door inzicht te krijgen wat, waarom en hoe je jezelf en je paard kunt trainen, leer je kritisch naar jezelf kijken en ontwikkel je vaardigheden om zo het maximale uit jezelf en je paard te halen op een verantwoorde manier.

Working Equitation is een prachtige sport die door elke combinatie te beoefenen is, of je nu een groene combinatie bent of gevorderd, Western of Engelse rijstijl hebt, een KWPN'er of Pre onder het zadel hebt.

De kosten zijn € 17,50,- per combinatie. Er zijn in totaal 16 plaatsen beschikbaar (4 x 4 combinaties per uur) dus geef je snel op!

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Rijkunst Academie - Challenge & Improve yourself

Aanmelden terug naar het overzicht