Buitenrit Drents Friese Wold 2017Beste leden,

Dank voor de leuke reacties op de mail over de activiteiten!

Op zaterdag 9 september a.s. organiseren wij een buitenrit in het Drents Friese Wold, waarbij ook een bezoekje aan de beroemde spartelvijver niet mag ontbreken.

Bij erg slecht weer zal de buitenrit een week worden opgeschoven. De buitenrit is ca. 20 km lang. Het vertrek- een aankomstpunt is het Buitencentrum Drents Friese Wold in Appelscha. Daar is voldoende ruimte om de trailers te parkeren.

Wij vertrekken om 9.15 uur in Onstwedde, zodat iedereen rustig aan kan doen en om ongeveer 11.00 uur op het paard kan zitten. Natuurlijk kan desgewenst ook op eigen gelegenheid daar naar toe worden gereden.

Halverwege de rit zal er een rustplek zijn met drinken en broodjes. Ook staat er dan voor de paarden water en wat lekkers klaar. Hiervoor zullen wij zorgen. De kosten bedragen EUR 7,50  per persoon.

De rit is ook toegankelijk voor aanspanningen.

Afhankelijk van het aantal aanmelding onder het zadel en/of opgave van aanspanningen zal er in één groep worden gereden of zal er worden gesplitst in twee of zo nodig meerdere groepen.

Je wordt geacht zelf voor het vervoer van je paard te zorgen. Mocht je een plekje over hebben op de trailer en ook iemands anders zijn paard mee willen nemen, dan vernemen wij dat graag. Dan kunnen ook eventueel leden zonder eigen vervoer mee. Hetzelfde geldt voor aanspanningen, mocht je een plekje op de kar over hebben dan vernemen wij dat ook graag.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar oosting.agb@gmail.com met daarin je naam en het aantal personen. Mocht je eventuele dieetwensen hebben, dan dat graag bij de aanmelding doorgeven.

 Wellicht tot ziens op 8 september a.s!

Ps. Wij zijn ook druk bezig met het inventariseren/organiseren van de overige activiteiten en clinics! Dit kost echter wat meer tijd.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur Psv De Driesporen terug naar het overzicht