Crosstraining 2017Beste leden,

Op zaterdag 2 of zondag 3 september a.s. organiseert Psv De Driesporen een crosstraining. Deze crosstraining wordt gegeven door Wieneke Hadderingh in Pesse.

De lessen vinden plaats in groepen van 5 combinaties en duren 1,5 uur. De kosten zijn € 35,- per combinatie (incl. kosten terreinhuur).

Wieneke benadrukt dat het een introductie les betreft, die voor alle combinaties toegankelijk is (paarden, pony's, ervaren en niet-ervaren). Tijdens de les wordt rekening gehouden met het niveau van de individuele combinaties en is ook zeer geschikt voor dressuurruiters en –paarden. Het is fijne en goede afwisseling in de training. Daarnaast is het terrein in Pesse omheind en gedraineerd, waardoor het vrijwel altijd droog is.

Mochten jullie willen deelnemen, dan kunnen jullie je aanmelden door vóór 18 augustus a.s. een mail te sturen aan oosting.agb@gmail.com

Graag daarbij vermelden:

-          Je leeftijd

-          Naam pony/paard, leeftijd pony/paard en schofthoogte

-          Niet-ervaren/ervaren

-          Beschikbaarheid zaterdag, zondag of beide dagen

De crosstraining kan doorgang vinden ingeval zich circa 10 combinaties aanmelden. Ook niet-leden kunnen deelnemen aan de training. De kosten bedragen in dat geval € 40,-

Dus mochten jullie mensen kennen die ook deel zouden willen nemen, stuur vooral deze mail door!

Aan de hand van de aanmeldingen bepalen wij of er voldoende animo is en zo ja, of de crosstraining op zaterdag of zondag plaatsvindt.
 
NB. Letten jullie er op dat een correct ruitertenue, peesbeschermers en een bodyprotector verplicht is! En dat jullie voor eigen vervoer naar Pesse dienen te zorgen!

Wellicht tot ziens bij de crosstraining!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Psv De Driesporen  

terug naar het overzicht