Taart voor vrijwilligers 2017Zaterdag 4 maart ontvingen de vrijwilligers van Manege De Driesporen een taart uit handen van kandidaat CDA-kamerlid Anne Kuik.

CDA Stadskanaal is trots op alle vrijwilligers die zich inzetten in onze gemeente!
Vrijwilligers zijn het cement van onze samenleving, goud waard!
In het kader van de nationale complimentendag, afgelopen woensdag 1 maart, gaf het CDA de gelegenheid om een vrijwilligersorganisatie te nomineren om een taart te winnen.

Cynthia Aartsma-Dorstijn nomineerde de vrijwilligers van Manege de Driesporen voor een taart en mocht de taart ook zelf in ontvangst nemen. Door meerdere vrijwilligers van de Manage is er heerlijk gesmikkeld van de taart. Er ontstond nog enige hilariteit omdat één van de vrijwilligers dacht dat er een ‘paard’ was gewonnen in plaats van een ‘taart’.

Rond het middaguur werd Jeugdsoos D Boerderij bezocht door de CDA-ers.
Ze werden gastvrij ontvangen met een broodmaaltijd en kregen een korte toelichting over de activiteiten van OCREA en Jeugdsoos de Boerderij.
De inzet van de vele (jonge) vrijwilligers in Onstwedde werd door Anne Kuik enorm geprezen!

Tijdens de dorpenronde van het CDA (Musselkanaal, Mussel, Vledderveen, Onstwedde, Alteveer en Stadskanaal) werd door diverse organisaties het belang en de inzet van vrijwilligers nogmaals benadrukt! terug naar het overzicht