Kids dag 2017Dinsdag was de eerste kidsdag in de manege! Een grote groep enthousiaste kids had zich opgegeven voor deze dag. We hadden een leuk en afwisselend programma voor ze klaar staan.

De manegepaarden en pony's zijn eerst ontzettend verwend met heerlijke paardentaarten die de kids voor ze hadden gemaakt! Ook was er tijd voor een gedeelte theorie, hoe zit een paard in elkaar, waar zit bijvoorbeeld de knie of de schouder van een paard? Hoe hoor je naast een paard te lopen en hoe maak je een goede paardenknoop? Verder hebben we het hoofdstel uitgebreid besproken, hoe heten nu al die verschillende riempjes?

Na de theorie was het tijd om al het geleerde in de praktijk te brengen! Een spannende hoofdstelrace en ponyestafette! Welke groep kon het snelste weer een hoofdstel in elkaar zetten en wie kan het netst en snelst met een pony een parcours afleggen!

Uiteraard was er tussendoor nog tijd voor een patatje en hebben we de dag afgesloten met wat lekkers, leuks en nuttigs voor mee naar huis!

We hopen dat iedereen heeft genoten en hopelijk zien we jullie allemaal terug op 24 oktober tijdens de herfstvakantie bij onze tweede editie van de kidsdag!

Iedereen bedankt voor de deelname en alle hulp deze dag!! terug naar het overzicht