Opgave eerste kidsdag 2017Op dinsdag 21 februari (in de voorjaarsvakantie) organiseren we bij manege de Driesporen de eerste kidsdag!

Deze dag staat in het teken van lol met je knol en daarbij willen we je ook nog iets leren over paarden en hoe je het beste met paarden kunt omgaan.

Hoe ziet ons programma er globaal uit?

We beginnen de dag met een leuke activiteit, we gaan namelijk onze manegepaarden en pony’s een keer lekker verwennen door een heerlijke paardentaart voor ze te maken!

Verder gaan we door middel van een leuke exterieur en borstel quiz je iets leren over het uiterlijk van een paard en hoe je deze het beste kunt verzorgen.

Weet jij hoe een hoofdstel in elkaar zit, hoe heten alle onderdelen en hoe krijg je alles weer op de juiste manier in elkaar? Dit gaan we je leren door de spectaculaire hoofdstel-estafette-race!

Ten slotte gaan we nog een leuk parcours lopen met een paard/pony waarbij je onder andere leert hoe je een paard moet vast zetten en hoe je naast een paard hoort te lopen.

Het programma begint om 11.00, zorg dat je op tijd aanwezig bent. Tussen de middag gaan we gezellig met elkaar iets eten en om 14.30 zijn we al weer aan het einde gekomen van deze leuke dag.

De kosten voor ons programma zijn €7,50 incl. lunch.

Iedereen is deze dag van harte welkom om deel te nemen aan ons programma, je hoeft dus niet lid te zijn van onze vereniging, dus neem je vriendje of vriendinnetje mee. Het programma is vooral geschikt voor kinderen tot ongeveer 14 jaar.

Je kunt je opgeven via e-mail of via de opgavelijsten die in de manege hangen.

We hopen je op de 21e te zien!

e-mail

terug naar het overzicht