Nog nooit zo'n drukke rommelmarkt 2017De rommelmarkt is weer ten einde. De manege is weer overgeleverd aan het doel waarvoor het dient: de paardensport.

Zaterdagmiddag om half twee waren alle drie de hallen weer "rommel" vrij, de ondergrond weer losgemaakt en geëgaliseerd en liepen de eerste viervoeters al weer hun rondjes.

Het was weer een groot succes. De weersomstandigheden waren natuurlijk perfect, in tegenstelling tot de laatste twee jaar, en de mensen wisten ons weer in grote getale te vinden. Van heinde en ver kwamen de rommelmarktliefhebbers naar Onstwedde. Het Evenemententerrein heeft nog nooit zo vol gestaan met geparkeerde auto's en dat vertaalde zich ook naar de bezoekersaantallen. Concrete cijfers hebben we niet maar volgens ingewijden was het nog nooit zo druk. De handel verliep dan ook zeer voortvarend. Toen even over twaalf de laatste kopers waren verdwenen en de grote groep vrijwilligers die zowel op de vrijdag, bij het inruimen en verzamelen van de spullen en zaterdag bij het verkopen, ook nog eens de handen uit de mouwen staken om de hallen weer te ontdoen van de overgebleven spullen. Een record opbrengst die dit jaar volledig ten goede komt aan de dakrenovatie van de manege.

Na afloop toen al deze mensen onder het genot van een heerlijke kop snert, beschikbaar gesteld door Slagerij Hemmen, zaten na te keuvelen hoorde je dan ook alleen maar positieve geluiden.

Alle vrijwilligers, maar ook de bedrijven en instanties, zoals aannemersbedrijf Wubs, Loonbedrijf Bruggers, Slagerij Hemmen en de gemeente Stadskanaal,  die ons weer hebben geholpen en ondersteund: hartelijk dank!

En uiteraard niet te vergeten de gulle gevers die alle spullen beschikbaar hebben gesteld aan de manege, zonder hun medewerking geen rommelmarkt!! terug naar het overzicht