Nieuwe Clinics bij De Driesporen 2016Zaterdag 17 december organiseren we in samenwerking met Rijkunst Academie in Manege de Driesporen te Onstwedde een clinic RUITERFIT en een kennismakingsclinic WORKING EQUITATION.

Om 11.00 starten we met een uur ruiterfitness, gevolgd door rijtechnische houding & zitinstructie voor de combinatie. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar voor deze clinic.
De kosten zijn € 10,- p.p.

Vervolgens gaan we om 13.00 uur verder met de Working Equitation kenningsmakingsclinic. De clinic start met een half uur theorie voor alle deelnemers gezamenlijk. Daarna ga je samen met 3 andere combinaties onder begeleiding een uur lang de obstakels rijden die in een parcours zijn uitgezet.

Door inzicht te krijgen wat, waarom en hoe je jezelf en je paard kunt trainen, leer je kritisch naar jezelf kijken en ontwikkel je vaardigheden om zo het maximale uit jezelf en je paard te halen op een verantwoorde manier.
Working Equitation is een prachtige sport die door elke combinatie te beoefenen is, of je nu een groene combinatie bent of gevorderd, Western of Engelse rijstijl hebt, een KWPN’er of Pre onder het zadel hebt.
De kosten zijn € 20,- per combinatie. Er zijn in totaal maar 12 plaatsen beschikbaar (3 x een uur) dus geef je snel op!

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Rijkunst Academie - Challenge & Improve yourself

Aanmelden

terug naar het overzicht