Bbq een groot succes 2016Op zaterdag 24 september organiseerde manege De Driesporen een één euro bbq op de manege. Deze was bedoeld voor iedereen en niet alleen voor leden van de manege. Om 17.00 uur druppelden de eerste gasten binnen en het werd al snel gezellig druk. Een half uur later vertrok de eerste groep voor de Vossenjacht. De tocht was een combinatie van opdrachten, puzzelstukjes en vossenjacht samen. In totaal vertrokken er 8 groepen en hebben 63 personen de tocht afgelegd. De groep 'De Huisvrouwen' had alle vragen goed en hebben een lekkere milk-shake van snackbar 't Wold gewonnen, die de winnaars later kunnen ophalen bij Albert en Trijnie.

De bbq verzorgd door Slagerij Hemmen ging tegen half zeven aan en al gauw werden de eerste stukjes vlees opgehaald. Ondertussen had de DJ van jeugdsoos De Boerderij zijn installatie aangesloten en kwam de muziek uit de boxen en waren ca. 90 personen gearriveerd.

De gasten konden voor het spel 'Schijt je Rijk' vakken kopen voor 5,- om zo kans te maken op een lekker worstenpakket van Slagerij Hemmen. Een shetlandpony werd afgeleverd en deze had een uur de tijd om z'n ding te doen. Maar na ca. 10 minuten poepte hij al! Nadat de 'hoop' was ingemeten, bleek dat deze in het vak lag die Chris Strockmeijer had gekocht. Hij is de winnaar van het worstenpakket.

De opbrengst van de Vossentocht en 'Schijt je Rijk' wordt ingezet voor een face-lift van de kantine. De aankomende periode zal er geverfd gaan worden en wordt de inrichting aangepast.

Iedereen bedankt voor hun aanwezigheid en gezelligheid! Slagerij Hemmen wordt bedankt voor de goede zorgen voor de bbq, het vlees met toebehoren en de prijs voor 'Schijt je Rijk'.

Snackbar 't Wold wordt bedankt voor de lekkere milk-shakes voor de winnaars van de Vossenjacht.

Door de vele positieve reacties kijken ze nu al weer uit naar een bbq in 2017. terug naar het overzicht