Start maandagmorgen cursussen 2016Start paardrijcursussen op maandagmorgen bij manege De Driesporen.

Op maandagochtend 5 september start manege De Driesporen met paardrijcursussen voor volwassenen. Gezelligheid en samen met elkaar én de paarden een leuke ochtend beleven staat voorop.

Op dit moment zijn er lessen voor volwassenen op woensdag-, donderdag-, en vrijdagavond. Daarnaast start er nu dus ook op de maandagmorgen paardrijcursussen voor volwassenen.

Starters:
Iedereen die het paardrijden nog moet leren, begint met het volgen van de starters-cursus. Tijdens deze lessen leert u hoe u goed in het zadel moet zitten, hoe u uw voeten in de stijgbeugels moet plaatsen en de teugels in handen moet nemen. Ook leert u tijdens deze lessen alles over de omgang op de grond tussen paard en mens en welke benodigdheden er voor paardrijden nodig zijn. Deze les is van 9.00 tot 10.00 uur.

Ervaring in paardrijden:
Wanneer u al eerder heeft paardgereden en weer een start wilt maken, is deze les wellicht wat voor u. De lessen zullen in het teken staan van de verzorging van het paard en het langzaam aan opbouwen van het paardrijden, zowel dressuur als springen komen aan bod. Deze les is van 10.00 tot 11.00 uur.

De eerste 4 lessen kunt u volgen met de knipkaart. Dat is de introductiekaart voor
€ 20,- waar u 4 keer een uur les voor krijgt. Na de les kunt u nog gezellig in de kantine een kop koffie/thee drinken en gezellig napraten. Na deze 4 lessen kunt lid worden van Manegevereniging De Driesporen. Naast de lessen die u volgt, kunt u ook meedoen aan de onderlinge wedstrijden die de Manege 4 keer per jaar organiseert. De Manege gaat bij mooi weer ook met haar ruiters op buitenrit door het prachtige natuurgebied waar de manege aan grenst.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Ditta Buitenhuis via e-mail.

E-mail 

terug naar het overzicht