Immy en Harry, bedankt! 2015Zaterdag 21 november was de laatst georganiseerde springwedstrijd voor wedstrijdsecretaresse en bestuurslid Immi van der Tuuk en ook voor Harry Lukens als commissielid.

Beiden werden tijdens de wedstrijd in de springpiste geroepen en toegesproken en bedankt door Maaike Oldenkamp , één van de opvolgers die samen met Miranda van Dijk het stokje over zal nemen.  Er werden enkele presentjes overhandigd, waarbij Immi  naast een boeketje een plaquette kreeg met daarop chocoladeletters met de tekst: Immi bedankt. Harry kreeg een bierpakketje.

Immi en Harry zijn langzamerhand minder actief in de paardensport geworden, omdat ze zelf niet meer rijden, maar ook bij beiden is het zo, dat hun dochters ook al eerder gestopt zijn met paardrijden. Het is nu aan de nieuwe jonge generatie de taken over te nemen, waarbij de vertrekkende leden uiteraard wel zullen helpen. Immi en Harry wensen Miranda en Maaike alle succes toe in hun nieuwe functie, om samen met de overgebleven commissieleden ook in de toekomst leuke springwedstrijden  te organiseren!

Foto's volgen nog, wel al te zien op Onstwedde.info terug naar het overzicht