Algemene informatie onderlinge wedstrijd 2015TIJDENS DE ONDERLINGE WEDSTRIJD NEMEN WE AFSCHEID VAN ONZE MANEGEPONY HARRY!!

Dit is gepland om 14.00 uur, we hopen dan de dressuur klaar te hebben (dit wordt in hal 3 krap en hopen op jullie medewerking om het allemaal vlot te laten verlopen, beugels op maat (mv) voor je opstijgt, bak inrijden als ruiter voor je heeft af gegroet etc) Hierdoor heb ik (Bianca) ook het tijdschema iets krapper gezet dan andere keren dus voor psv geldt kijk even hoever ze zijn om te voorkomen dat je je paard/pony te lang los rijdt. Wij hopen/rekenen op jullie medewerking.

Prijsuitreiking van ALLE dressuur klasses en clubkampioenen dressuur doen we na het afscheid van Harry in hal 1! We hebben dit in de planning staan om 14.30, daarna huldigen we ook de kampioenen van de psv.

Tijdens het afscheid van Harry graag enkele vrijwilligers om het parcour in hal 3 (rustig) op te bouwen, en daarna graag ook vrijwilligers in hal 1 voor parcour zodat we tegen 15.00 uur kunnen parcours verkennen en rond 15.15 starten met springen!

Prijsuitreiking springen is aansluitend.

Zo hopen we er samen een leuke, gezellige wedstrijddag van te maken!!
Alvast bedankt namens de mv en psv!! terug naar het overzicht