En we hebben weer kampioenen! 2015Op 14 maart zijn in Tolbert de Indoor Kampioenschappen dressuur 2015 van Mendistrict Noord verreden. En in de Klasse Z enkelspan paarden is Marjet Westerhoff-Feunekes met Belandro kampioen van Mendistrict Noord geworden. Bovendien is Ronald Prak met Just My Lady Tamara in de Klasse L enkelspan pony’s reservekampioen geworden.

Op 15 maart was in Drachten de finale van de ‘Noordercup’, de minimarathon competitie van Mendistrict Noord. Ook hierbij viel een lid van PSV De Driesporen in de prijzen. Patrick Trijbels werd met Amerigo namelijk reservekampioen in de jeugdrubriek.

We hopen natuurlijk bij de Indoor Kampioenschappen vaardigheid 2015 van Mendistrict Noord – die 22 maart aanstaande bij ons verreden worden – nog meer kampioenen te kunnen verwelkomen. Maar in ieder geval zullen we de (reserve)kampioenen die we tot dusver hebben dit jaar (Emma, Emile, Marjet, Patrick en Ronald) bij onze clubkampioenschappen van 28 maart nog eens extra in het zonnetje zetten! terug naar het overzicht