Inschrijven verenigingskampioenschappen 2014Op 19 juli 2014 zijn er weer de kampioenschappen. Ditmaal in Groningen. Tijdens deze wedstrijden voor dressuur en springen is het ook mogelijk om je in te schrijven voor het verenigingskampioenschap.

Hiervoor zijn er drie paarden/pony's voor dressuur en drie paarden/pony's voor het springen nodig. Je mag ook met je paard/pony dressuur en springen rijden, in dat geval is er dus een paard/pony minder nodig. Het mooist is het als er vier combinaties zijn dan heb je een reserve. De dressuur wordt bij elkaar opgeteld en de strafpunten voor het springen gaan er dan weer af. Het team met de hoogste aantal punten is kampioen en gaat dan naar de  Hippiade. Paarden en pony's kunnen niet in hetzelfde team. Er moeten dus minimaal 3 paarden in 1 team en in een ander team 3 pony's. Je mag maximaal M gekwalificeerd zijn. Voor het inschrijven moet er dus een compleet team voor dressuur en springen aanwezig zijn.

Meer info
 
Lijkt het je leuk om mee te doen stuur dan een mail naar Trea Mulder, dan kijkt zij of het mogelijk is om een team samen te stellen. Zij zal dan degene die mee wil doen met elkaar in contact brengen, verder zullen de teams het zelf moeten overleggen en coördineren. Wel regelen wij dan uiteraard de inschrijving voor het kampioenschap. terug naar het overzicht